Nieuwe Horizon Nodig?
                                     

Over mij

Ik ben Maria Wieland, geboren en opgegroeid in de omgeving van Rotterdam en woon tegenwoordig in Hellevoetsluis. Ik ben moeder van een prachtige jongeman. Mijn dierbare  levenspartner is Paul. Ik ben een Bourgondiër en geniet van de zon, uit eten en goed gezelschap. Familie en vrienden zijn heel belangrijk en dierbaar voor mij. Salsa dansen is een van mijn passies wat ik graag vaak doe. Daarnaast houd ik me graag bezig met tuinieren en recreatief zeilen. 

Wat is mijn filosofie?

Mijn filosofie is dat een ieder zich gelukkig kan voelen. Hoe beter je weet wat je in beweging zet en wat je persoonlijke behoeften en talenten zijn en hoe het bij jezelf werkt des te beter je in staat bent om lastige situaties het hoofd te bieden en keuzes te maken die goed voor je zijn. Ik help je graag gelukkiger worden in je loopbaan c.q.levensloop.

Wat is mijn achtergrond? 

Na ruim twintig jaar in het HR vak waarvan de laatste tien jaar als HR manager en coach, heb ik me verder gespecialiseerd als loopbaancoach. Ik heb geleerd dat ieder mens weer anders is en wat voor de een heel goed werkt kan het zijn dat het voor de ander niet werkt. Wij mensen hebben veel gelijkenissen en net zo veel verschillen en met de ene persoon heb je meer gelijkenissen dan met de ander. Onderweg heb ik me verdiept in verschillende methodieken en modellen waaronder Talent Management Analyse. Insights, Enneagram, RET, oplossingsgericht coaching enz.

Mijn glas is vol of half vol. Ik zie kansen in elke situatie. Ook als ze uitzichtloos lijken. Dat drijft mij om uit mijn comfort zone te gaan. Ik blijf leren en ik blijf me ontwikkelen. Waardoor ik steeds weer nieuwe kansen zie. Vandaar het oneindigheidsteken in mijn logo. Het symboliseert oneindigheid, kracht en eeuwige liefde. Het logo is gemaakt van water. Wij mensen kunnen niet zonder water en daarnaast staat het element water voor communicatie en interactie met anderen wat voor mij een onmisbaar component in het leven is. Voor iedereen kan dit symbool verschillende betekenissen hebben. 

Wat kun je van mij verwachten? 

Mijn volledige aandacht, alertheid en vriendelijkheid met jou als middelpunt. Mijn doel is jou helpen met het beantwoorden van je vraag over je loopbaan en/of HR.

Spreekt het bovenstaande je aan bel dan 06-22234659 voor een kennismakingsgesprek. Of laat je gegevens achter via het contact formulier en ik neem contact met je op.